Sigma dropper ny single

En af mine absolut yndlings rapgrupper Sigma har droppet en ny single, samt annonceringen af en ny plade. Sigma må uden tvivl være nogle af Danmarks bedste rappere (og producer), det old school flow rammer jo for hårdt!

Tracket er gæstet af den tredobbelte Fight Night champ Pede B, og det hele kulminerer i et mix af lækre blæseinstrumenter og skarp lyrik.

Telepa T er manden bag produktionen, og hans meget unikke lyd skinner virkelig igennem. Sigma består af 2 rappere og produceren Telepa T, gutterne har længe arbejdet sammen og de supplerer hinanden super godt. Sammen værner de om den gamle lyd, og deres mange numre tager dig tilbage til en tid som er svær at glemme.

  1. september er dagen det går ned, når pladen Arcadia rammer gaden. Gør dig selv den tjeneste og tune ind den 1.  hvor vi også vil komme med en lille anmeldelse, og forhåbentligt et par kommentarer fra gruppen.

Tjek op for Sigmas nye single lige her!