RapKings 2017: Årets rapkonkurrence er blevet skudt igang!

RapKings afholder igen i år rapkonkurrence i København. Den landsdækkende rapkonkurrence har til formål at give unge rappere mulighed for at vise deres talent frem samt lære andre rappere at kende, på kryds og tværs af de forskellige landsdele.

RapKings er en organisation, som gennem rapmusikken ,vil forsøge at gøre op med de fordomme der florer iblandt de forskellige landsdele og dermed skabe respekt og anerkendelse imellem de unge rappere.

Omdrejningspunktet er rapmusikken, og de to herrer som står bag projektet Adonis Gomez og Moe Canpolat ønsker at projektet,  kan bidrage til at skabe et stærkere fællesskab og bånd mellem de unge og de lokale aktører.  Dette realiseres i samarbejde med bl.a. GAME, M&U Eventmakers, Københavns Kommunes Ungdomsskole, Rapolitics, Rapakademiet, Odense Ungdomsskole m.fl.

Under rapkonkurrencen vil der især blive lagt vægt på lyrik, flow og performance. I den forbindelse får deltagerne mulighed for at dyste mod andre rappere. Desuden er der også mulighed for, at opleve to velkendte rappere  Fauli og Gilli, som skal være med, til at fyrer op for festen.

Konkurrencen er åben for alle unge i alderen 15-23 år.  Det sker d. 18. August kl. 15.00-20.00 til Game’s ❋ Street Party Frederiksberg 2017 ❋

Hvis du er rapper og har mod på at deltage i konkurrencen, kan du tilmelde dig HER 

Præmier:
1. Plads – 3000 kr.
2. Plads – 500 kr
3. Plads – Gavekort

Dommer: AG (KNA Connected) & Face (Kaliber)

Host: Moe Diddly

Se også nedenstående klip fra sidste år, hvor finalisterne fik mulighed for at give, deres egen fortolkning af H.C Andersens’s eventyr  “Den grimme ælling”. I musikvideoen optræder rapperne, Different, Michael Fynne, Skinny Skinz, Strunge, Bror Lort, Benji & Jones, C. Rou, Oliver, Jogi, King Abdi, Nka, Moe Diddy.

Vindere fra tidligere år:

RAPKINGS VINDER 2016: Skinny Skinz

RAPKINGS POP UP VINDER 2015 (Helsingør): Gabrijel

RAPKINGS POP UP VINDER 2015 (Frederiksberg): Daakiki

RAPKINGS POP UP VINDER 2014 (Frederiksberg): Daakiki

RAPKINGS VINDER 2013: Whi.B

RAPKINGS VINDER 2012: Awada

RAPKINGS VINDER 2011: Taim & Diar

RAPKINGS VINDER PT. 3 2010: Gio

RAPKINGS VINDER PT. 2 2009: Asu