Masser drama og kærlighed: BET awards 2017

Forleden løb det årlige BET award show af stablen, og som altid skete der en masse spændende, og omdiskuterede events under selve festen!

Remy Ma vandt prisen for bedste kvindelige hiphop kunstner, en pris hun sidst vandt i 2005 inden hun kom i fængsel for at skyde en ven der anklagede hende for at stjæle. En pris som Nicki Minaj har vundet i 10 år i træk!

Derudover lyder det, at rapgruppen Migos, som vandt en pris for Bedste Duo/Gruppe, kom op og ’slås’ med rapperen Joe Budden under et interview. Der skulle efter sigende være blevet svaret meget kort på de spørgsmål som Budden stillede gruppen, hvilken resulterede i at Budden smider mikrofonen på gulvet, og bliver skubbet af en af de andre rappere.

Tjek det selv ud her:

Had the pleasure of speaking w Migos. ? Tomorrow on #EverydayStruggle

A post shared by CCD @ Complex Media | MME (@joebudden) on

 

 

Derefter kom gruppen også i problemer med sangeren Chris Brown senere på aftenen, efter noget turmult og skubberi – igen! Videoen nedenunder viser en smule, men det skulle efter sigende have været ret intenst, og endte med slåskamp på parkeringspladsen hvorefter politiet blev tilkaldt.