Ny rapper Kid Hardy dropper ep

Rapperen Kid Hardy droppede for nyligt en ep ved navn Suburban Night Tales. Epen er smækket med nogle lækre produktioner, og en mand der leger med sproget på en ny og spændende måde, også rapper han på engelsk. Han er inspireret af trap universet, og har nogle lækre hooks og ordspil, som er med til at vise hvor dygtig han er.

Han har med sit hjemmestudie skabt en lyd som man ikke har hørt før. Jeg synes derfor også det er vigtigt at give det et lyt. Jeg forestiller mig at det med tiden kan blive nogle heavy bangers med en lækker bass. Desværre mangler der en del mastering, og det til tider godt ødelægge oplevelsen lidt.

Men der er ingen tvivl denne rapper har noget på hjerte, og han er nok den første dansk engelske trap rapper. Det bliver interessant at se hvad der kommer i fremtiden.

Du kan lytte til hans ep her