Kesi udgir Mamacita

Nørrebro rapperen Kesi har lige udgivet Mamacita i samarbejde med rap kollegaen Benny Jamz. Kesi er en af Nørrebros mest veletablerede rappere, og han er kendt for at være en del af den berygtede rap gruppe B.O.C (Bomber Over Centrum). Han har det sidste stykke tid udgivet nogle stærke singler, og tidligst hittede han med Consigliere som allerede nu har rundet 471tusind plays.

Kesi er en rapper som er umulig at komme uden om, han har sammen med BOC crewet været med til at skabe grime bølgen. Danmark havde ikke rigtig haft nogle stærke grimerappere før drenge som Kesi, Gilli og Stanley Most troppede op.

Siden da er drengene på sin vis gået hver til sit, Gilli er en del af Molotov Movement, Kesi laver musik på egen hånd, og Stanley Most er gået lidt under jorden. Man ser dog stadig Kesi og Gilli lave musik sammen fra tid til anden, og de er stadig en del af samme gruppe.

Vi anbefaler på det kraftigste at i tjekker op for Kesis nye single, da det er en rigtig sommer banger. Benny Jamz og Kesi er rigtig dygtige og sammen leverer de en lækker lyd med deres syngende flows og dancehall inspirerede beats.