Benal- Babelfisk

Den altid dygtige gruppe Benal udgav for nyligt deres nyeste single Babelfisk, på de danske streaming tjenester. Babelfisk er et nummer med en fantastisk produktion, efterfulgt af kløgtige ordspil fra en ung tekstforfatter. Det er virkelig interessant og har kørt på repeat lige siden jeg for første gang lagde øre til.

En af de ting der gør Benal så interessant at lytte til, er de meget karakteristiske beats som Albert slynger ud af ærmet. Endnu bedre er det at han sammen med Benjamin skaber så unik en lyd på den danske rapscene. En lyd som man efter min mening ikke finder andre steder, og den er værd at give en chance!

Sangen Babelfisk er en fortælling om hvordan et parforhold kan eskalere, og hvordan illusionen om kærlighed kan gøre blind. Følelsen af at bide i det samme gamle sure æble, og håbe på at næste bid er bedre end den sidste. En følelse som Benal fortæller på en ny fortolkende og inspirerende måde.

Du kan give nummeret et lyt her, glem ikke du kan høre Benal live den 26. august til For evigt ung!