Anmeldelse: Ude af kontrol på tour

Bassen kører på fuldt blæs, mens rimene vælter udover scenen i et tempo som er i allerhøjeste gear. Til lydene af Suger coke fra dit røvhul, 3xk og Fuckboi står flere hundrede mennesker og hopper i takt til musikken, imens de skråler med på sangene.

Englando, Munken og Balken står med sveden dryppende af dem, som en tagrende der lækker vand. De er virkelig på, og da Balken i et kort sekund vender sig om for at fjerne et sandkorn, står de to andre bare og fyrer den af. Der gik 1 minut så kom Balken hoppende ind på scenen som hvis ingenting var hændt og fortsatte festen.ude-af-kontrolzen

Ikke på et eneste tidspunkt er der mulighed for at læne sig tilbage og slappe af. Den ene sang overtager den anden og drengene er hele tiden igang. De er rykket fra scenen ud til scenekanten og står og trykker publikums hænder alt imens de giver den hele armen.

Uden at være anstødende går de ud imod publikum, og leverer en fest som aldrig før. Hele klubben er levende, og de fylder scenen ud og efterlader ingen tomme rum.

Mine tanker omkring Ude af kontrol har i perioder været meget splittede, og jeg frygtede at de ikke ville levere varen. Mine bekymringer blev dog fuldkommen bragt til skamme, da jeg så hvordan de overtog scenen.

Fejlene i deres optræden var så minimale, at den almene lytter ikke på noget tidspunkt ville lægge mærke til dem. Jeg selv forholder mig altid meget kritisk, og jeg har efter igår svært ved at påpege store mangler.

Ude af kontrol er her for at blive, lyden er deres egen, og de har skabt et navn. Spekulationerne om hvorvidt de er et sellout, vil uden tvivl falde til jorden. At finde så dedikerede mennesker er en gave i sig selv,  men at de fungerer så godt sammen er fantastisk.

Selvom Englando stadig er ret ny i gruppen, så er han ikke mere usikker af den grund og alle drengene vælter glade rundt på scenen. Jeg har som så mange andre en stor passion for 90´ernes lyd, men tager du til Ude af kontrols fest så går du ikke skuffet derfra!

balken

Jeg vil helt klart give dem 5 ud af 6 brandvarme stjerner, og råde både dig og dine venner til at tage del i en af Danmarks vildeste fester.

Hvis Ude af kontrol fortsætter den gode stil, så kan det kun gå en vej

Glem ikke at tjekke Ude af kontrols tourplan og bestil dine billetter lige her