Izzyy interview

Efter vi hørte tracket RamDenMil ft. Danni blev vi nødt til at lige tjek op og finde ud af hvem Izzyy var. Derfor tog vi en hurtig snak med ham, læs med nedenunder:

DROPDEAD: Hey Izzyy, tak for at du ville snakke med os. Fortæl os lidt om dig selv.
IZZYY: Jeg er opvokset ude i Avedøre som de fleste kender som Afdeling A, jeg har gambianske rødder. Har altid elsket at lave musik , jeg laver rap musik og afro tunes. Har altid været inspireret af de store kunstnere som 2pac, Eazy-E, Biggie smalls, Wizkid

DROPDEAD: Tracket med D er jo illegalt. Kan du beskrive hvordan det blev skabt og hvordan processen var?
IZZYY: Mig og Danni har altid kendt hinanden siden barndommen, og har altid haft en plan om lav en sang sammen, vi tog til studie en dag, hvor jeg viste danni et track jeg var igang med, så lavede han et illegalt vers og det var sån det gik ned.

DROPDEAD: Kommer der flere tracks fra jer to og har du ellers Ep / Album på vej?
IZZYY: Lige nu tager vi tingene som det kommer, lige nu er han igang med sit, og jeg er igang med en Ep med nogle fede afro tunes sange som folk skal glæde sig til som kommer ud snart. Men man ved aldrig, men vi kommer helt sikkert til at være i studiet sammen igen 😉

DROPDEAD: Hvordan er din tøjstil ellers for tiden, hvad er dine favorit ting?
IZZYY: Jeg prøver at køre min helt egen stil, noget som skiller sig ud på en fed måde, prøver altid at se godt ud.

DROPDEAD: Hvad er din alltime yndlings sneaker?
IZZYY: Min alltime sneakers er Air Jordans, synes de virkelig fede at gå i, køber altid et par nye når der kommer ny kollektion ud.

Helt sikkert, tak for snakken, vi glæder os til at høre mere musik fra dig!

Husk at følge Izzyy på facebook!