2-pac vækket til live i ny dokumentar

2-pac er kendt for at hænge med gruppen Outlawz, og han var i 80`erne med til at skabe og forme hip hop kulturen. Rapperen som slog sine rødder i Harlem, var med til at pointere den racisme der hærgede i Staterne.

2 pac mf

 

Manhattan blev det sted hvor 2-pac endte sine dage, det skete da han i 96 blev skudt, og dræbt på stedet. Han var kendt for at have taget part i en af historiens største bandekrige, hvor rappere fra øst og vest kysten bekrigede hinanden. Det fik fatale konsekvenser for den talentfulde unge rapper.

Han skulle have afsonet en dom for chikane mod en fan, men han nåede aldrig fængslet før han på tragisk vis døde.

All Eyez on Me var titlen på en af hans største albums, og nu også hans nye film. Dimitrius Shipp Jr har dog fået æren af at spille den unge rapper, mens Jamal Woolard spiller The Notorius Big, i den snart kommende biografi om den store rapper.

2-pac er kendt for sine store hits Dear Mama Ghetto Gospel og han har lavet utallige albums. Han er uden tvivl en af jordens bedste rappere og vi kan vi ikke andet end at glæde os til november, hvor filmen eftersigende skulle ramme de danske biografer.

Tupac Shakur
Biggie Smalls, 2-pac, Redman