Skepta dropper nyt album 6. maj

Den berygtede Skepta dropper den 6. maj hans nye plade Konnichiwa, som længe er ventet blandt Danmarks grime tilhængere. På pladen finder du store hits såsom

Shutdown

That´s notme

Boy better know

Det er blot nogle af de numre, som har været med til at statuere Skepta som en af Storbritanniens bedste rappere.

Tracklisten er for nyligt blevet leaket, og den ser lovende ud. Pharrell Williams har været med til at sætte sit præg på den lyd, som vi nu spændt går og venter på. Skepta er kendt for hans medvirken i Westwood TV, hvor han i 2008 imponerede den britiske undergrund.

Nu kommer hans 7. plade, og Skepta kan endnu igen læne sig
tilbage. Hans hårde arbejde har betalt sig, og han bliver omtalt vidt omkring. Roskilde arrangørerne havde også fået nyheden for ørerne, og han skal spille på Orange til sommer, en nyhed som mange hiphop fans er glade for.

Årets Roskilde Festival, bliver uden tvivl en af de vildeste, når navne som Stormzy og Skepta indtager scenen. De to drenge som er kendt for at rulle med hinanden, er begge hiphoppens største navne i år.

Hvis du er til hårdtslående rim og tunge beats, er det helt klart værd at tage på Roskilde for at opleve en af de bedste grime rappere til dato. Den tunge bass og det vilde flow, vil helt klart ramme dig i hjertet og med en kærlighed til grime, kan man ikke andet end at glæde sig til hans album dropper.