NEW ERA TOUR – DC x Ardit x Sleiman x Intensiv MC

NEW ERA TOUR er tilbage – og passende med den første udgave, der fokuserer på vækstlaget inden for dansk hip hop og urban med fire interessante profiler, der meget vel kan tage stikket hjem i 2016.

Touren starter alleredet nu på fredag d. 25/3 når det går amok på Posten, Odense!
Tag et kig forbi Huset, Købenahvn nu på lørdag d. 26/3 når der er garanti på en brandvarm aften i selskab med nogle af Danmark dygtigste rappere som spytter de nyeste og varmeste tracks! Billetinfo kan findes nederst på siden!

New-Era-Tour-EVENT-Cover-final

 

Sleiman har de seneste år markeret sig med flere udgivelser sammen med drengene fra Kaliber. Men i efteråret 2015 blev han signet på et major label og har sidenhen udgivet singlen ”Fundament”.

I løbet af februar måned udgiver Sleiman sin debut EP ”Bomaye” og kan for første gang opleves live på New Era Touren. Med en fortid på gaden, er Sleiman en af de få rappere med troværdighed bag teksterne, men også en af de få rappere, som forholder sig reflekteret til livet på gaden og de konsekvenser det kan føre med sig.

Se videoen til Bomaye lige her

 

Rap-duoen DC som består af rapperne Danni og Carmon, gjorde deres indtog på urban scenen i løbet af 2015. De to rappere fra hhv. Nordsjælland og den københavnske vestegn, udgav deres debut EP “Robin Hood EP”, mens de spillede support på MellemFingaMuzik’s ”Militant Mentalitet Tour” i foråret 2015. Men det var først i løbet af sommeren, at lytterne for alvor fik åbnet øjnene for duoen.

Sangene ”Jer” og ”Orale part 2” var nogle af de mest sete og streamede tracks i efteråret 2015, sammenlignet med andre urban udgivelser – og man kan roligt sige at DC var det hotteste undergrundsnavn i løbet af sidste halvdel af 2015.
Mon ikke drengene spytter lidt af det nye ild de har gang i, det kan du finde ud af hvis du tager et af de steder hen, hvor touren holdes! Mere info kan ses i bunden!

Se videoen til Jer lige her

 

ArtigeArdit er stadig et ukendt blad hos mange hiphop fans, men det kommer til at ændre sig i løbet af 2016. Med sin debut EP “Fristelse Fordærver”, solide lyriske skills og evnen til at formidle det kaotiske urbane ungdomsliv, har han skabt sin helt egen genre inden for branchen!

ArtigeArdit har en unik lyrisk aggressivitet og sikkerhed, som selv erfarne rappere må misunde. Hans linjer er både vittige og indeholder læresætninger som gør lytteren i tvivl om, hvorvidt han vitterligt blot er 19 år gammel.

Se videoen til Forklar Ma lige her

 

Aalborg rapperen Intensiv MC debuterede med EP’en “Et Længe Ventet Drama” i april 2014. I juni 2015 droppede han efterfølgeren, EP’en “Dramaet Fortsætter” og i 2016 kommer den 3. og sidste plade i DRAMA-triologien, som denne gang bliver til et helt album.

Intensiv MC dyrker hårde rim og moraler, fremfor for at fokusere på clubbangers uden nævneværdige rim. Hans stil kan måske karakteriseres som et mix af højtråbende gadelyrik og melankolske tekster, om de problemer man støder på, når man er ung og vokser op.

Se videoen til På Jagt lige her

 

Oplev de fire spirende artister på følgende datoer og spillesteder:
25-mar: Musikhuset Posten, Odense
26-mar: Huset-KBH, København
06-apr: HeadQuarters, Aarhus
07-apr: Studenterhuset, Aalborg

Husk at tjekke vores sprøde udvalg fra New Era!

Billetter kan købes via. www.3rd-tsunami.com

Mere information kan findes her!