Anmeldelse: Pede B – Gin & Cocio

18. marts dropper Pede’s nye album, Gin & Cocio

Pede B formår over 13 forskelligt producerede tracks, at fortælle én lang fiktiv historie om unge William. Over en weekend bliver han rodet ud i kriminalitet og må opgive kærligheden mm. når han forsøger at være loyal overfor sin kammerat Jimmy, som ender med at må stikke af, da han skylder penge til de forkerte personer. Albummet kredser i særlig grad om de konsekvenser vore handlinger kan have for pårørende og vores omgangskreds.
Selve historien er noget for sig selv og man kan virkelig fornemme, når man lytter hele albummet fra start til slut, at der er blevet brugt blod, sved, tåre og ikke mindst en helvedes masse tid på, at få det bedste resultat som muligt. Der må vi sige, at Pede, DjNoize og resten af holdet på ingen måder skuffer og virkelig lever op til vores forventninger!

Ikke desto mindre formår Pede at mestre flow, stil, teknik og lyrik til det yderste. Måden hvorpå der bliver fulgt op på historien gennem hele albummet er unik, en ting de færreste vil kunne opnå, på samme måde som holdet her gør det. Udover at alle numrene hænger sammen som en historie, så kan et enkelt nummer stadig stå som en single.
Det er et super godt resultat der er kommet ud af det, når man tænker på det først blev skrevet som en historie, hvorefter det så er blevet splittet op til 13 veludførte tracks.  Virkelig fedt projekt!

pede

Titlen Gin & Cocio som beskriver den sørgelige drink man laver, når der intet andet er tilbage. Det er trods alt bedre end ingenting, hvis man gerne bare vil have en god skid på! Derudover ses track-listen samt holdet bag det geniale projekt! Stort skud ud til Pede B i rollen som William, LuxXx i rollen som Jimmy, Maria Lé Berg i rollen som Ella og resten af holdet bag projektet!

Glæd jer til Gin & Cocio som er ude d. 18. marts på samtlige streaming tjenester!