Isaac Kasule interview

DROPDEAD: Hey man, tak for sidst! Cypheren blev dope, hvordan var det at være med?

ISAAC: Selv tak, og ja, den blev mega dope. Der blev i hvert fald leveret nogle sindssyge bars. Jamen det var super fedt og grineren at være med. Selvom jeg gør mig mest i at synge så har jeg en stor kærlighed til hiphop & rap. Og det er jo så rendyrket som det overhovedet kan være i de her crew battle cyphers, så det var en fornøjelse at være med.

IMG_4080DROPDEAD: Lille, Anker og dig gjorde det godt som et crew. Er der flere tracks på vej med jer alle tre på? Og fra dig solo måske?

ISAAC: Der er altid flere tracks på vej, fordi vi brænder så meget for det. I øjeblikket er jeg selv i gang med at arbejde på nogle tracks – og jeg prøver at tage min tid med det – selvom der er mange der har spurgt hvornår der kommer noget… Og det er da altid rart med lidt efterspørgsel, men for mig er det vigtigt, at når jeg endelig kommer ud med noget så skal det være det bedste jeg er i stand til at levere på det givne tidspunkt. Om der kommer endnu et track med os alle tre på – så har vi da leget med tanken, men der er ikke noget konkret endnu.

DROPDEAD: I har touret hele landet i en rum tid nu. Hvordan har den oplevelse været?

ISAAC: Ærligt – så har det været den fedeste oplevelse! Virkelig! Det er så overvældende at komme ud på alle de spillesteder vi har spillet og opleve publikum så intenst og tæt på. At stå på scenen og opleve så mange fremmede mennesker, som nærmest kender én på fornavn, synge med på éns omkvæd – det er sindssygt. Nogle steder har selvfølgelig gjort større indtryk end andre, og derfor kan det være svært at huske alt fra alle koncerterne, men jeg kan stadig få kuldegysninger når jeg kigger på billederne på min instagram og ser hvor mange mennesker vi egentligt har spillet for. Der er mange som laver musik som måske aldrig for muligheden for at opleve de ting jeg har oplevet på sådan en landsdækkende tour, så derfor føler jeg mig også virkelig privilegeret over at Anker valgte at tage mig med på sin tour.

DROPDEAD: I har helt sikkert spillet de samme sange mange gange, er det svært at repetere igen og igen, eller hvordan synes du der er?

ISAAC: Shit man, ja vi har virkelig spillet de samme sange mange gange.. Haha.. Det var ikke meningen at det skulle rime så’n der.. Men ja, det skal da ikke være nogen hemmelighed at det til tider godt kan være svært at spille de samme sange hele tiden, men det afhænger også meget af den energi og vibe man får fra publikum. Selvom de fleste anser koncerter for at være lidt af en envejs kommunikation – så er vi der står på scenen vildt afhængige af publikum. Hvis vi 11951772_478844615616467_4273124854989050785_nstarter en fest på scenen, men energien ikke rigtigt kommer udover scenekanten, jamen så daler energien også hos os der optræder. Hvis energien derimod er høj hos publikum, så skruer vi også automatisk op for vores output på scenen – også ender oplevelsen ofte kun med at blive federe for begge parter. Selvfølgelig skal man være professionel og levere varen når man er ude og spille – og jeg går også altid efter at efterlade ALT på scenen når jeg står deroppe. Men når det så er sagt så har der været nogle spillesteder hvor energien har været så høj hos publikum at selv de lidt stille sange får et energisk udtryk – og når koncerten så er slut kan ikke forstå hvorfor man sveder så meget mere end man plejer, men efter adrenalinen har lagt sig går det op for én at det bare var publikum som var PÅ og at man faktisk har lyst til at hoppe ud på scenen og spille hele koncerten om igen selvom man er helt gennemblødt. Så ja, det kan godt være svært nogle gange med så meget repetition – hvilket man i øvrigt kun bliver bedre af – men andre gange er det bare så fuckin’ fedt at man glemmer at man har spillet den sang 100.000 gange..

DROPDEAD: Hvem tror du vinder finale cypheren?

ISAAC: Den er svær. Det er jo nogle virkelig dygtige crews begge to. Hvis jeg endelig skulle vælge, så ville jeg nok gå med Sort Dannebro. Men det er også bare min mavefornemmelse der får mig til at tro at de kommer med noget sindssygt og virkelig bringer ilden til finalen. Men det er også et lidt unfair spørgsmål – fordi jeg skal udnævne en vinder uden at have hørt nogle bars eller flows? Det ville være meget nemmere hvis man havde hørt begge crews, og derefter skulle vælge. Så kunne jeg nemlig pege på dét crew, som jeg synes leverer varen bedst. Men hvis jeg skal lægge mine penge på ét crew allerede nu, så tror jeg Sort Dannebro tager den.

IMG_4075DROPDEAD: Lad os snakke lidt mode! Hvilke sneakers rocker du for tiden?

ISAAC: Du ved godt at hvis vi starter med at snakke sneakers, så stopper det aldrig jo – jeg er nemlig det største sneaker-head.. Haha.. Men okay – Hmm, hvilke sneakers rocker jeg for tiden? Mange faktisk! Jeg har svært ved at holde mig til ét par når jeg skal udtrykke mig modemæssigt gennem mine kicks. Men dem jeg går meget i for tiden er følgende.

Air Jordan 1 Retro High OG BRED
Adidas Stan Smith Red & Core Black
Adidas Gazelle (customized) Green
Air Max 90 OG (infrared)
Nike Air Yeezy 2 (Black/Solar Red)
Nike Dunk High Premium QS (2012 NBA All-Star Pack) Rogue Green/Black

Men i dag rocker jeg faktisk classic wheat Timbs fordi det er blevet lidt vinterkoldt efterhånden – hahaha.. Kan man vidst ikke rigtigt kalde for sneakers.

DROPDEAD: Inde fra www.dropdead.dk har du øje på noget du synes er ekstra dope?

ISAAC: Ja ja… Jeg sidder næsten hver anden dag og checker gear ud på hjemmesiden. Bruger alt for mange penge, faktisk – men jeg er jo nødt til at holde mig fresh, du ved… Jeg synes der er mange dope ting fra Pelle Pelles nye efterår/vinter kollektion bl.a. Wings Track Jacket, Street Smart Shoalneck, All in one Track Jacket.. Så ja, der er mange dope ting… som jeg nok ender med at købe alligevel.. Haha..

DROPDEAD: Hvad lytter du til for tiden?

ISAAC: Det er meget forskelligt faktisk – jeg har lyttet meget til Kendrick Lamars nye album, og The Weeknds nye album – men jeg er faktisk lidt bagud fordi de albums har været ude i et stykke tid nu. For tiden dyrker jeg faktisk mest bare mit eget som jeg arbejder på – hovedsageligt for ikke at blive præget for meget af andres lyd og hvad andre laver. Det er fint nok at blive inspireret af hvad andre laver, det er slet ikke dét – men man skal også passe på at det ikke ender med at blive til støj som hæmmer ens egen kreativitet.

DROPDEAD: Tak for snakken bro, hvor kan man følge dig online?

ISAAC: Alle steder! Hahaha.. Jeg er på facebook, instagram, snapchat og Twitter, men Twitter er faktisk ikke lige så udbredt i DK som man skulle tro. Så der kommer jeg kun med nogle rants en gang i mellem, men ellers er den jo koblet op til mine profiler på de andre sociale medier så størstedelen af de ting jeg deler ryger også op der på. Men selv tak bro, det var sgu hyggeligt… Hvem tror du egentlig vinder cypheren? Ha..