DOPE ude med ny kollektion

DOPE er ude med en ny kollektion som vi her hos Drop Dead nu forhandler!

Dope Couture Logo

DOPE blev startet i Los Angeles, California og blev sidste år udnævnt til 1 af de 10 hurtigst voksende mærker i Los Angeles. De åbnede deres første fysiske butik på Fairfax Avenue i 2011, og ligesiden er det gået stærkt!

Deres tøj er både inspireret af det helt dyre high-end tøj, og samtidig streetwear. DOPE formår at skabe en blanding af de 2 stilarter. Dét har trukket flere kendte ansigter til at gå med deres tøj.

Deres nye kollektion er meget sort/hvid, faktisk er der kun 3 items som ikke er sort/hvid, og det ser vi rigtigt meget fra DOPE. De holder det simpelt med farverne, men samtidig er det ikke kedeligt. De laver nemlig ikke kun T-shirts, og sweatshirts, nej de laver også snapbacks, bucket hats, og meget mere.

Frederiks tre favoritter:

Hvis jeg skulle udpege 3 items fra deres nye kollektion skulle det helt klart være disse.

Nummer 1:dope-hockey
Denne Knockout hockey jersey er utrolig fed, den kan næsten gå sammen med alt da den er sort/hvid, men som skrevet før, bliver det ikke kedeligt. jeg syntes den er super frisk.

 

 

 

 

 

Nummer 2:dope-tracktee
Denne Track T-shirt syntes jeg også helt klart er et must cop fra denne kollektion, da den bare er så vild! er helt tosset med den, da den har alle de her ting man ligger mærke til! Blandt andet står der “Not to be fuck with” på ærmerne og ned ad siden står der “Bougie crew”

 

 

 

 

Nummer 3:dope-gradient
Det er Gradient Plaid T-shirt, som er en af de 3 items som ikke er sort/hvid. Den skiller sig lidt ud, og det kan jeg godt lide. Den her tee er utrolig frisk, og ville gå rigtigt godt med et par mørke jeans og et par friske sneaks!