Puma x Vashtie Kola R698

Puma har valgt at lave en sko i samarbejde med den amerikanske gør-det-selv       kvinde Vashtie Kola, som for første gang kom på folks læber da hun i 2010 var den første kvinde til at lave et collab med Nike air Jordan, mere præcist en Jordan 2.

Årets collab?

Denne gang er det dog Puma hun har snakket sammen med. Det er nemlig blevet til en Puma R698, som er en utrolig flot og behagelig sko, som man næsten ikke kan gå galt i byen med.

Den er god til sommer, til at flashe i solen, og kan stadig gå til de kolde måneder. En ting er dog helt sikkert, det er en utrolig gennemført sko.

vashtie
Puma R698 blev allerede udgivet i 80’erne som en sportssko og lige siden, har vi set utallige udgaver af denne sko. Masser af colorways/collabs er blevet released.

Den utrolig kendte og hypede designer Ronni Fieg, har blandt andre lavet et collab med samme model.

Fede detaljer

Denne gang er der kommet 2 udgaver af den utroligt flotte sko. En sort udgave med en hvid midsole, og en helt hvid/grå udgave. Begge modeller har nogle små guld detaljer, blandt andet bagpå.

Materialerne, der er blevet brugt til denne sko er utroligt gode. Vi ser læder på upper skoen og lidt tonal suede på toe-cap og heel-counter. Noget sjovt som man skal vide, når man køber denne sko, er at, når du lyser på den, så vil den skinne utroligt meget. Det er fordi der er såkaldt 3M på, så man helt klart kommer til at lægge mærke til den.

Skoen blev allerede set tilbage i Februar, hvor designeren Vashtie selv havde skoen på til et modeshow i hjembyen New York. Så allerede der begyndte rygterne at gå om at Puma og Vashtie ville komme ud med et collab.

Skoen er utrolig frisk og jeg tror helt sikkert på den bliver et hit. Puma har det sidste stykke tid, haft enormt stor succes med en anden model, nemlig Puma Disc Blaze, der er utrolig populær. Også fordi mange store designere har været inde over den model.

Det virker som om Puma også gerne vil have R698 modellen ligeså langt frem som deres Disc Blaze, hvilket jeg tror sagtens kan lade sig gøre da det er super fed sko.

Her finder du alle Drop Dead’s fede Puma-produkter.