Jimilian interview

Vi har fået en masse sjove/skøre/spændende billeder og videoer på snapchatten og alle, der har været #UgensHomie har givet masser af liv! Bl.a. har Jimilian en uge taget os med i sin hverdag, hvor vi bl.a. var med til releaseparty, award show og i studiet.

For at følge op på en spændende uge, satte vi os kort ned og snakkede med den talentfulde sanger:

JIMILIAN: – Allerførst skal i have tak for, at i vil interviewe mig og for at jeg måtte være #ugenshomie på jeres dropdead snapchat. Det var en fornøjelse og det har faktisk fået mig til at bruge min snapchat igen.

KRIS, DROP DEAD: Det er godt at høre homie. Tak for at du tager dig tid til dette lille interview til vores nye blog!

Til at starte med har jeg fem skarpe til dig:

K: Hvad er din livret?
J: – Pite/burek. En fantastisk balkan ret.

K: Nike eller Adidas?
J:  – Nike. De laver federe ting.

K: Bio eller Netflix i sofaen?
J: – Efter min mening er det to forkellige ting – kan lide dem begge.

K: Hvad er det vigtigste punkt på din rider når du spiller shows?
J: At den bliver overholdt 🙂

K: Hvad er det seneste nummer du har cruiset i til?

J: – Når jeg kører bil, plejer jeg faktisk altid at høre min egen musik som endnu ikke er udgivet for at komme op med nye ideer osv.
Den seneste jeg har cruiset til bliver forhåbentlig en kommende single og har stadig ikke nogen titel.

K: Som folk ved er du jo #UgensHomie på vores snapchat. Hvad har været den bedste snap som folk har sendt til dig?

J: Der var en, der spurgte om vi skulle være kærester ..

K: Hvem er den lækreste sangerinde på den danske musikscene?

J: – Der er en masse talent, men der er ikke lige nogen danske sangerinder der tænder mig. Ærligt.

K: Tillykke med nomineringen til Sorte Får awards for dit og Ezi Cuts nummer “Gjorde Som Vi Sagde”! Hvilket projekt arbejder du på lige nu i studiet?

J: – Tusind tak! Jeg sidder i en kreativ periode hvor vi har en masse projekter i gang, men spørgsmålet er hvad der skal udgives. Jeg kan afsløre så meget, at jeg sidder og arbejder med nogle dygtige sangskrivere, producere, sangere og rappere, så jeg glæder mig til snart at kunne præsentere et slutresultat. Aiiiight

K: Hvad er dit favorit gear fra www.dropdead.dk?

J: Altså den der Stüssy – Stadium Hood Jacket er helt fair og cappen hvor der står “Defend Los Angeles” er jeg helt vild med, fordi den ville være fed at have, nu hvor jeg skal til LA her d. 24/03/15 for at være vært.

Også et par nye “Vans Old Skool Lite ” er da ikke dårligt, eller de der “Nike – Air Max 1 Ultra Moire” er også ret fede.
Tak for et fedt interview! Vi glæder os til at høre din nye musik! Til dig der læser dette, husk at stem på Jimilian til Sorte Får Awards og følg ham på facebook & instagram!

 

Jimilian